Overzeese huishoudelijke vraag naar energieopslag is explosief gegroeid, en Chinese batterijbedrijven zijn gezamenlijk naar het buitenland gegaan om goud te zoeken. 

Tesla, een lokaal merk van thuisenergieopslag in de Verenigde Staten, heeft bijvoorbeeld achtereenvolgens de prijs van zijn thuisenergieopslagproduct Powerwall verhoogd vanwege de hete marktvraag en ernstige onevenwichtigheid tussen vraag en aanbod. De huidige achterstand van orders is meer dan 80.000. 

De stijgende vraag naar binnenlandse energieopslag in het buitenland biedt ook een uitstekende kans voor Chinese batterijbedrijven die zich op dit gebied richten. 

"Een groot deel van onze energie zal worden besteed aan het overzeese energieopslagveld in 2021.Van januari tot augustus van dit jaar, de verzending van huishoudelijke energieopslagbatterijen is aanzienlijk toegenomen."Een relevante persoon die verantwoordelijk is voor een batterijbedrijf introduceerde aan Gaogong lithiumbatterijen die stroomafwaartse vraag heet is, en sommige klanten zijn vooraf vergrendeld. 2-jaar productiecapaciteit. 

In de eerste helft van het jaar verkocht Paineng Technology, dat zich richt op huishoudelijke energieopslag, 966MWh energieopslagproducten, waarvan 473.4MWh werd verkocht in het enige kwartaal van Q3, meer dan 444MWh in de eerste helft van het jaar. Penghui-energie' De producten voor thuisopslag werden vorig jaar gecertificeerd in Europa en Australië, en in 2021, heeft het ook een groot aantal bestellingen voor thuisenergieopslag ontvangen en bevordert actief certificering voor thuisenergieopslag in Noord-Amerika en Japan. 

Daarnaast kondigde de grote broer CATL de oprichting van een joint venture met ATL aan en de opslag van huishoudelijke energie is een van de belangrijkste markten waarop de joint venture gericht is. Yiwei Lithium Energy hamerde ook graan en gras, en investeerde in de bouw van een 15GWh lithiumijzerfosfaat batterij project in Jingmen voor logistieke voertuigen en huishoudelijke energieopslag.