Met de explosie van mobiele energieopslagapparatuur in de wereld, een tak van mobiele energieopslag-Ook de opslag van thuisenergie begint aan dynamiek te winnen. 

Sinds 2022 hebben de gespannen geopolitieke betrekkingen geleid tot een snelle stijging van de energiekosten en de elektriciteitsprijzen in Europa, bovenop het frequente optreden van extreme weersomstandigheden in het buitenland en grote-stroomuitval schalen; De problemen van hoge huishoudelijke elektriciteitskosten en slechte stabiliteit van de stroomvoorziening zijn steeds prominenter geworden, waardoor overzeese huishoudelijke fotovoltaïsche energieopslagapparatuur verscheept wordt. 

Het volume van energieopslag is aanzienlijk toegenomen, wat een onverwachte uitbraak van de markt voor huishoudelijke energieopslag heeft veroorzaakt. Volgens Soochow Securities bereiken de wereldwijde huishoudelijke energieopslagzendingen 24-uurs/55GWh in 2022-2023, per jaar-op-jaarstijging van 250%/127%. De thuismarkt voor energieopslag zal een nieuwe fase van uitbraak ingaan.